• youtube
  • facebook
  • linkedin
  • sns03
  • sns01

Garis pelletizing daur ulang plastik

Baris iki utamané digunakake kanggo nggawe granules saka bahan plastik sampah, kayata PP, PE, PS, ABS, PA flakes, PP / PE film scraps.Kanggo materi sing beda-beda, garis pelletizing iki bisa dirancang minangka ekstrusi tahap siji lan ekstrusi tahap kaping pindho.Sistem pelletizing bisa dadi pelletizing die-face lan pelletizing mie.

Garis granulating plastik iki nganggo kontrol suhu otomatis lan kinerja sing stabil.Sekrup lan tong minyak bi-logam kasedhiya lan paduan khusus menehi kekuatan lan umur layanan sing dawa.Iku luwih ekonomi ing sumber daya listrik lan uga banyu.Output gedhe, umur layanan dawa lan gangguan kurang


Enquiry Saiki

Katrangan

Tag produk

Jalur ekstrusi pipa HDPE

Baris iki utamané digunakake kanggo nggawe granules saka bahan plastik sampah, kayata PP, PE, PS, ABS, PA flakes, PP / PE film scraps.Kanggo materi sing beda-beda, garis pelletizing iki bisa dirancang minangka ekstrusi tahap siji lan ekstrusi tahap kaping pindho.Sistem pelletizing bisa dadi pelletizing die-face lan pelletizing mie.

Garis granulating plastik iki nganggo kontrol suhu otomatis lan kinerja sing stabil.Sekrup lan tong minyak bi-logam kasedhiya lan paduan khusus menehi kekuatan lan umur layanan sing dawa.Iku luwih ekonomi ing sumber daya listrik lan uga banyu.Output gedhe, umur layanan dawa lan gangguan kurang

Parameter teknis

Model

Extruder

Diameter sekrup

L/D

Kapasitas (kg/jam)

SJ-85 SJ85/33 85 mm 33 100-150kg / jam
SJ-100 SJ100/33 100 mm 33 200kg / jam
SJ-120 SJ120/33 120 mm 33 300kg / jam
SJ-130 SJ130/30 130 mm 33 450kg / jam
SJ-160 SJ160/30 160 mm 33 600kg / jam
SJ-180 SJ180/30 180 mm 33 750-800kg / jam

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Produk Dianjurake

    Luwih +